ROBEX Irányítástechnikai Kft.

1154 Budapest, Kozák tér 13-16.

E-mail*: robex@robex.hu

Telefon: +36 1 431 0424

Fax: +36 1 431 0425

Társadalmi felelősségvállalás:

Tesztelje most ingyen a GfG legújabb hordozható gázérzékelőit!

Tesztelje ingyenesen a GfG hordozható gázérzékelőit, légtérelemzőit!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismerje meg a készülékeket:

 

MICRO 5 G222E

GfG_Micro 5 G222E_Alarm_left

Ha 1 vagy 2 specifikus gáz jelenlétének ellenőrzésére van szükség, a GfG Micro 5 G222E hordozható személyi gázérzékelő a legjobb választás. Különféle mérgező gázok, oxigén vagy hidrogén érzékelésére alkalmas. Természetesen rendelkezik ATEX tanúsítvánnyal és Ex zóna 0-ban is használható. Mindössze 115 g és egyetlen AA alkáli elemmel akár három hónapos folyamatos üzemidőre is képes.

 

Az alábbi videó bemutatja a GfG Micro 5 G222E hordozható gázérzékelőt és annak alapvető funkcióit:

 

Részletesebb információkért kérjük tekintse meg a Micro 5 G222E készülék termékismertetőjét:

 

MICROTECTOR III G888

GfG_Microtector III G888C_4-Sensor_left

A GfG Microtector III G888 hordozható többgázos személyi gázérzékelő, mely teljesíti a személyi védelemben használt modern többgázos hordozható gázérzékelőkkel szemben támasztott követelményeket a zárt terekben és aknákban történő biztonságos munkavégzéshez szükséges kompakt kialakítással. A G888 praktikusan kezelhető, kisméretű, mindössze 275 g és IP67-es védettséggel van ellátva, és rendelkezik ATEX tanúsítvánnyal, változattól függően Ex zóna 1-ben vagy akár Ex zóna 0-ban is használható. Akár 5 érzékelővel is ellátható, mellyekkel akár egy időben 7 féle gáz érzékelésére is alkalmas, legyen szó éghető vagy mérgező gáz jelenlétéről, vagy az oxigén koncentráció kimutatásáról.

 

A GfG nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a praktikus használatra. A Microtector III G888 gázérzékelő használatát nagyban segíti a 180°-ban forgatható kijelző, hogy a kijelzések mindig jól láthatóak legyenek. A készülék tartalmaz egy beépített, ATEX tanúsítvánnyal rendelkező LED lámpát, mely mindig kéznél van, ha szükség van rá. A személyi biztonság fokozása érdekében aktíválható egy könnyen indítható pánik funkció, mely a beépített sziréna és a LED lámpa segítségével audio-vizuális segélyhívást tesz lehetővé.

 

A GfG Microtector III G888 jóval több, mint egy egyszerű személyi gázérzékelő. Rendelkezik ugyanis egy "Man Down" (mozdulatlanság) riasztási funkcióval, ami, ha a viselője rosszullét vagy baleset következtében adott ideig mozdulatlan, automatikusan aktiválódik, és hang- és fényjelzést ad, így könnyen meg lehet találni a bajba jutott kollégát. Sőt! Amennyiben a G888 el van látva TeamLink rádio modullal, a segélykérés megjelenik a TeamLink operátoránál vagy a munkavezetőnél, aki azonnal a kolléga segítségére tud sietni vagy elindíthatja a mentési protokollt.

 

Részletesebb információkért kérjük tekintse meg a Microtector III G888 készülék termékismertetőjét:

 

Amennyiben érdekli a lehetőség vagy többet szeretne megtudni ezekről a készülékekről, keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

 

Hengl Viktor

hengl@robex.hu

+36 30 819 9830

Tóth Krisztián

toth@robex.hu

+36 30 428 5936